22.4.2024. 14:25
2
Iranski MMA borac prije meča udario ring-djevojku po stražnjici, pa dobio otkaz
FOTO: Screenshot/x
Iranski MMA borac Ali Heibati, napravio je šokantan potez uoči svoje borbe u organizaciji "Hardcore Fighting Championship" (HFC).

Heibati se borio protiv Armenca Arkadijema Osipjanoma.

Iako se meč nakon rasprave nastavio, sve se promijenilo nakon neshvatljivog poteza Iranca.



Sve je počelo kada je atraktivna ring-djevojka je ušla u ring noseći tablu s brojem 1, uoči prve runde, a kada je prolazila ispred Heibatija, on ju je nogom udario po stražnjici.

To nije bio neki jak udarac, međutim Iranac je tim potezom razljutio djevojku, pa mu je ona uputila nekoliko riječi.

Iranski borac je dobio dozvolu da se bori, ali je na kraju upisao poraz.

Nakon što je borba završila Aliju je saopšteno da više nema pravo da se bori u organizaciji.

 - Uzimajući u obzir ozbiljnost prekršaja, kao i pregledane video snimke i dokaze koje je udruženje pregledalo, odlučeno je da se Ali Heibati trajno suspenduje iz organizacije "Hardcore Fighting Championship". Poštujmo jedni druge - navodi se u saopštenju ruske organizacije.


MMA
2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.