21.4.2024. 13:46
0
Novi Sad: Ubistvu Aranke A. prethodila rastava koju krvnik nije mogao preboljeti
Ubistvu Aranke A. (29) juče u Novom Sadu, prethodila je rastava. Aranku je nožem ubio bivši muž Jožef. F (36), koji je potom pokušao da izvrši samoubistvo. Blic saznaje da su se žrtva i krvnik juče sreli radi pokušaja pomirenja.

Tome svjedoče i objave koje je osumnjičeni Jožef postavljao na društvene mreže.

Kako se može vidjeti, on je dan prije tragedije, u petak 19. aprila postavljao objave sa fotografijama Aranke i to čak 33 objave u tom jednom danu. Posljednja među njima je niz od 69 fotografija od kojih se na nekoliko nalaze njihove tri kćerkice.

Svemu ovome je prethodio i niz videa koje je Jožef emitovao uživo na kojima se mahom u kadru vidi on sa kćerkicama, dok na poslkednjem jedna od njih bez riječi plače. Komšije su na mjestu ubistva u Novom Sadu svjedočile da se par posvađao svega desetak dana prije ovog događaja, a srećom njihova djeca nisu prisustvovala jučerašnjim scenama, jer su se nalazila kod bake sa očeve strane u novosadskom naselju Bangladeš.

Tome u prilog govori i činjenica da je pokojna Aranka početkom mjeseca, tačnije 6. aprila postavljala komentare u vidu poljubaca na zajedničke fotografije koje je objavljivao njen muž.

Podsjetimo, Jožef je Aranku izbo šest puta i to pred njenom sestrom, koja je bezuspješno pokušala da je odbrani od napada. Komšije kažu da su se muškarac i žena često svađali, a prije desetak dana su se rastali.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.