5.5.2024. 16:30
0
Ovo je majka koja se sa troje djece bacila u rijeku Bojanu, da pobjegne od muža nasilnika: Našli tijelo starije djevojčice
FOTO: facebook
Policija u Albaniji i dalje traga za Almom A. koja se, kako se sumnja, u Skadru sa troje male djece bacila u rijeku Bojanu da pobjegne od muža nasilnika.

Njihov nestanak je suprug i otac Ergis A. (31) prijavio 2. maja, a sinoć je izvučeno tijelo njegove najstarije kćerke (9) iz rijeke.

Utvrđeno je da je djevojčica izvršila samoubistvo. Policija je jučer privela Ergisa, za kojeg se vjeruje da je duže vrijeme fizički i psihički zlostavljao suprugu i njihovo troje djece.

Alma je nestala s mališanima, djevojčicama od 9 i 6 godina te dječakom koji je imao 4 godine.

Tijelo najstarije kćerke sinoć oko 22 sata je pronašao jedan ribar i iznio na obalu. Navodno je lice djevojčice bilo prekriveno modricama. Policija strahuje da se Alma, zajedno s djecom bacila u hladnu vodu.

Ergis je od ranije poznat policiji i hapšen je zbog krijumčarenja narkotika.

- Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obavještajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i djeci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 4. maja 2024., državljanin E. A. star 31 godinu (koji je ranije osuđivan za uzgoj opojnih droga), uhapšen je zbog krivičnog djela izazivanje samoubistva - naveli su iz policije.

Albanija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.