5.5.2024. 22:04
0
Pojavila se fotografija nasilnika koji je zlostavljao Almu i njihovu djecu: Ispijao kafe dok je policija tragala za njom i djecom
FOTO: facebook
Ergis A. (31) koji je uhapšen u Skadru zbog sumnje da je zlostavljao svoju suprugu Almu i njihovo troje djece, zbog čega se ona sa mališanima bacila u hladnu Bojanu, navodno nijednog trenutka nije bio zabrinut što mu žene i djece nema.

Alma je sa kćerkicama od 9 i 6 godina i četvorogodišnjim sinom napustila porodični dom 2. maja, a Ergis je tek sutradan prijavio nestanak.

Iako od Alme i djece nije bilo ni traga ni glasa, Ergis je navodno "hladan kao špricer" šetao po Skadru i nijednog trenutka nije pokazivao zabrinutost, prenosi Telegraf.rs.

Navodno je viđen kako sa drugovima ispija kafe u centru grada, potpuno opušten.

Njegovi prijatelji, koji su molili da ostanu anonimni, ispričali su za albanske medije kako je Ergis sve vrijeme bio smiren i da nije pokazivao ni najmanje znake zabrinutosti.

Policija ga je uhapsila 4. maja, zbog sumnje da je vršio nasilje nad suprugom i djecom, zbog čega je Alma na kraju odlučila da okonča život i sebi i mališanima. Tijelo najstarije kćerke izvučeno je sinoć iz rijeke Bojane, dok se za Almom i dvoje mlađe djece i dalje traga.

image
Uhapšeni Ergis A.

Kada je prijavljivao nestanak, Ergis je policiji rekao da ima savršen brak i da ne zna zašto bi ga supruga napustila i odvela djecu.

On je priveden u subotu a na teret mu se stavljaju krivična djela nasilje u porodici i izazivanje samoubistva.

Ergiz, s druge strane, negira da je bio nasilan prema supruzi i da je on kriv što je Alma digla ruku na sebe i djecu.

Almina sestra, s druge strane, tvrdi da je Alma duže vrijeme trpjela i psihičko i fizičko nasilje.

Iako je policija saopćila da je Ergiz ranije privođen zbog uzgoja opojnog bilja, nije saopćeno da li su protiv njega podnošene prijave za porodično nasilje.

Prema pisanju albanskih medija, Alma je navodno nekoliko sati prije nestanka pila kafu i s jetrvom, ali joj navodno ništa nije rekla o problemima.

Albanija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.