27.4.2023. 10:54
0
Nastavak serije "Seks i grad": Vraća se omiljeni lik
FOTO: HBO
Objavljen je prvi trailer za drugu sezonu serije "And Just Like That", spin-offa "Seksa i grada".

U drugoj sezoni pojavljuju se Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), Sintija Nikson (Cynthia Nixon), Kristin Dejvis (Davis), Mario Kantone (Cantone), Evan Hendler (Handler), Dejvid Ajgenberg (David Eigenberg), Nikol Ari Parker (Nicole) Ari, Sara Ramirez, Sarita Čaudhari (Choudhury), Kristofer Džekson (Christopher Jackson), Nial Kaningham (Niall Cunningham), Keti Eng (Cathy Ang) i Aleksa svinton (Alexa Swinton).

U traileru je prikazana i izjava Šarlotine i Harijeve kćerke Lili koja roditelje upozorava da je spremna izgubiti nevinost.

No, najveće iznenađenje druge sezone je Kerin bivši dečko Aidan koji se pojavljuje na kraju trailera.

(Erna H.) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.