18.7.2023. 15:05
0
Srbijanac podijelio snimak koji vas neće oduševiti: Pogledajte "borbu" muškarca sa hobotnicom koja mu se "zalijepila" za leđa
Na društvenim mrežama pojavio se snimak u kom se može vidjeti kako izgleda prava višeminutna "borba" između turiste i hobotnice i malo ko je oduševljen prizorom.

Na Facebook stranici “Grčka info“, Slađan iz Srbije podijelio je video u kom se može vidjeti trenutak kada se hobotnica “zalijepila” za leđa turiste iz Italije koji je tada izlazio iz vode. Uprkos tome što je muškarac bio miran i uprkos pokušajima njegovih prijatelja da je skinu i vrate u more, hobotnica se dugo “nije dala”.

Nakon borbe sa hobotnicom, koja je bila čvrsto riješena da ostane na istetoviranim leđima muškarca, uz pomoć prijatelja, turista je nakon par minuta uspio da je skine sa sebe. A ubrzo ju je i vratio u more.

Originalan video je nakon par dana od objavljivanja postao viralan na TikToku sa preko 5.3 milion pregleda, a glavni akter pored hobotnice bio je italijanski državljanin Christian Castagna. 

Snimak možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)
Grčka
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.