3.6.2024. 13:25
0
Direktor zatvora Rusmir Isak ugostio pjevača “Zvezda Granda”: Podržimo našeg Dinu u finalnoj večeri
FOTO: kpz zenica
Kako bi mu čestitao na plasmanu u superfinale regionalno popularnog takmičenja "Zvezde Granda", zahvalio na promocji grada, ali i zaželio sreću u subotu, Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa u Zenici, upriličio je danas prijem za talentiranog Zeničanina Dinu Suljića.
Ovim putem direktor Isak pozvao je sve građane da podrže perspektivnog Suljića u finalnoj večeri slanjem SMS poruke, kako bi Zenica po prvi put imala svog pobjednika na ovom takmičenju koje prati region.

"Dragi naši Zeničani i Zeničanke, podržimo našeg Dinu na "Zvezdama Granda" u finalnoj večeri. Pošaljite SMS sadržaja broj 9 i da Zenica po prvi put ima svoga pobjednika u ovom popularnom takmičenju”, kazao je direktor Isak. 

U znak zahvalnost za ovaj gest i podršku koju je pružio, Suljić je u Kabinetu direktora simbolično uz gitaru otpjevao pjesmu “Zenica blues” i oduševio direktora Isaka.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.