7.7.2024. 15:48
0
Srbijanski ministar na Kozari: Sarajevski političari mrze Srbiju i RS, RS-a će biti dok je svijeta i vijeka
Ministar Srbije za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović izjavio je danas na Mrakovici, na obilježavanju 82. godišnjice bitke na Kozari, da će Republike Srpske biti dok je svijeta i vijeka.

- Sarajevskim političarima su svakoga dana puna usta mržnje prema Republici Srpskoj. Zato Srpska i Srbija zajedno žele mir i znaće kako da ga sačuvaju, i na istoku i na zapadu, dok god sunce sija. Zato ćemo primenjivati sve ono što smo dogovorili na Svesrpskom saboru - naglasio je Starović, prenosi RTRS.

On je istakao da riječ Kozara predstavlja sinonim za slobodu, ali i stradanje nevinih, djece, žena, staraca.

"Pokušali su od Srba da prave roblje, da služimo onima koji su mislili da su zauvek zatrli srpsko ime. Od ove planine pa do Jasenovca i sve do daleke Norveške, spominje se slava Kozare. I tako će biti dok je srpskog roda i imena", dodao je Starović.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.