22.10.2016. 13:44
0
Lady Gaga ne voli da je porede s Madonnom: Ona je najveća pop zvijezda, ali ja znam više
Uprkos tome što je Madonna kraljica popa, Lady Gaga ne voli da je porede s njom, pa joj nije prijala nedavna konstatacija jednog radijskog voditelja. On je kazao da su Madonnine i Gagine životne priče jako slične jer su obje odrasle uz očeve koji su bili pretjerano zaštitnički nastrojeni.

"Madona i ja smo veoma različite. Ne bih nas upoređivala uopšte. Ne nipodaštavam Madonnu. Ona je divna žena, ima fantastičnu i veliku karijeru. Ona je najveća pop zvijezda ikada, ali ja sviram mnogo instrumenata, pišem svoju muziku, provodim mnogo sati i dana u studiju. Ja sam producent i autor. To što ja radim je drugačije. Ja ne idem na probe i ne vježbam svakodnevno da bih napravila šou. U mom radu ima dosta spontanosti i ja sebi dozvoljavam da padnem i da se polomim. Ne želim da me porede sa nekim. Ovo sam ja i ovo je moja životna priča", rekla je Lady Gaga. 

Njen album "Joane" je izašao jučer, a umjetnica kaže da je drugačiji od svega što je radila do sada. Kaže da se "ogolila" i dozvolila sebi da dotakne neke mračne i bolne strane u svojoj duši kako bi napisala pjesme, prenosi CDM. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.