8.4.2019. 15:41
0
Milan Kalinić nakon incidenta: Žao mi je zbog svega
Popularni srbijanski glumac, voditelj i šoumen Milan Kalinić u izjavi za Avaz kazao je da mu je žao zbog incidenta u Pioniru
- Nemam više šta reći. Sve sam već rekao. Hvala vam što zovete za komentar. Ako mogu da kažem, žao mi je zbog svega što se događalo uoči utakmice u Pioniru – kazao je Kalinić za naš portal.

Podsjetimo, Kalinić se potukao uoči košarkaške utakmice Crvene zvezde i Partizana sa, kako je objavio srbijanski Kurir, Daliborom Krkovićem, nekadašnjim funkcionerom Crvene zvezde. Do sukoba je navodno došlo zbog mjesta za sjedenje pored terena. Krković je sjedio u stolici koja je bila namijenjena Kaliniću, zbog čega je došlo do rasprave između njih dvojice.

Potom se uključio je i Marko Pavlović, direktor marketinga Zvezde. Došlo je do psovki, koje su kulminirale tučom! Prvo je Krković udario Pavlovića, a onda je Kalinić izgubio kompas i krenuo brutalno tući Krkovića. Prava je sreća da su tu našao Dragan Šutanovac, koji je odvukao Kalinića i time spriječio još krvaviji sukob. Krković je krvave glave napustio dvoranu, dok je poznati glumac ostao da navija i prati meč do kraja?!

Ako se bude primjenjivao Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, Milan Kalinić će odgovarati za prebijanje Dalibora Krkovića, a mogao bi dobiti 30 do 60 dana robije, piše Avaz.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.