30.9.2024. 15:49
0
Haris Džinović pojavio se na sudu zbog razvoda: Od Meline ni traga ni glasa
Pjevač Haris Džinović u procesu je razvoda od supruge, modne dizajnerke Meline.

Melina se odavno iselila iz porodične vile na Senjaku, a kako se navodi, sada živi u jednom od najljepših dijelova Francuske, na Azurnoj obali, prenosi Telegraf.rs.

Haris Džinović je danas, 30. septembra, u svom prepoznatljivom stilu došao u Prvi osnovni sud. Nagađa se da je povod njegovog dolaska podjela imovine.

Obukao je teget košulju, pantalone u sličnoj, tamnoj nijansi i nosio je šešir na glavi, dok je u rukama držao flašicu vode.

Pjevač nije bio najbolje raspoložen, pa na fotografijama koje je zabilježio paparaco možemo vidjeti da je veoma ozbiljnog izraza lica, također i vidno užurban.

Melina se ni ovog puta nije pojavila na sudu, pa do njihovog susreta nije došlo.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.