26.6.2024. 14:53
0
"Palo" čak 74 kilograma spida: Ovo su imena uhapšenih u akciji FUP-a koja je izvedena na području Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Konjica
U sklopu akcije "Rapid" koja se od jučer provodi na području Istočnog Sarajeva, Konjica i Kantona Sarajevo, a po nalogu Tužilaštva KS, uhapšene su četiri osobe, potvrdila je "Avaz" glasnogovornica ove pravosudne institucije Azra Bavčić.

Uhapšeni se sumnjiče za krivično djelo “nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.

Isti portal saznaje da su navodno uhapšeni Maid Maškić, Adnan Vuk i još dvije osobe.

Kod osumnjičenih je prilikom pretresa stana u Sarajevu pronađeno oko 74 kilograma droge amfetamin - spid. Ovo je najveća zapljena narkotika u posljednjih nekoliko godina.

Ova akcija uslijedila je nakon višemjesečne istrage i provođenja posebnih istražnih radnji, po nalogu i pod nadzorom postupajuće tužiteljice Odjela za opći kriminal Aide Topalović.

 
FUPAkcija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.