1.7.2024. 12:49
0
Pijani 34-godišnjak napravio haos u Sarajevu: Vikao i bacao stvari sa balkona
FOTO: screenshot
Sinoć, 30. juna na 1. jul u sarajevskom naselju Nedžarići, od ponoći do 2:00 sata ujutro, odvijala se prava drama, prenose portali.

Muškarac je terorizirao komšije, uništavao stan, napao poznanika ispred zgrade i oštetio nekoliko automobila na ulici.

Zabarikadirao se u stanu, onemogućavajući policiji da uđe. MUP Kantona Sarajevo je izdao saopćenje o događaju. Oko ponoći, PU Novi Grad je obaviještena da je nepoznata osoba oštetila vozilo u ulici Hasana Sućeske. Istraga je pokazala da je počinitelj H.H. (1990) iz Sarajeva.

Oko pola sata iza ponoći, H.H. je bio na balkonu stana u ulici Aleja Bosne Srebrene, glasno vičući, psujući i bacajući stvari s balkona. Policiji je odbio otvoriti vrata.

Dežurna tužiteljica je obaviještena, a sudija Općinskog suda u Sarajevu je izdao naredbu za pretres stana. Policijski službenici su upali u stan i uhapsili 34-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje krivičnih djela nasilničkog ponašanja i oštećenja tuđe stvari.

Prilikom hapšenja, utvrđeno je da je H.H. imao 1.29 promila alkohola u krvi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.