18.1.2024. 16:12
1
Pokazao kabinu u kojoj boravi na kruzeru, ljudi pišu da im izaziva klaustrofobiju
Mark Sebastian jedan je od mnogih koji su poželjeli iskusiti ''Ultimate World Cruise Royal Caribbeana'', inače najduže krstarenje svijetom, pa se otisnuo na putovanje nakon što je njegov izdavač odlučio sponzorirati njegovo putovanje.

Model i influenser odabrao je rutu od Južne Amerike do Antarktika, koja traje ukupno 18 noći, te pokazao kako izgleda njegova kabina, za koju treba izdvojiti 8.500 dolara (7.800 eura). Priznao je kako ne bi mogao izdržati devet mjeseci u svojoj kabini, a nakon što je objavio snimak mnogi su se zapitali kako iko može boraviti u takvoj kabini punih devet mjeseci.

"Za 18 noći? Može. Ali za devet mjeseci? Ne može, dušo", napisao je uz video koji je prikupio tri miliona lajkova.

Požalio se na prostor za garderobu, a iako je naglasio da je pristojne veličine, primijetio je kako ondje ne bi stala odjeća za goste koji krstare devet mjeseci te pakiraju odjeću za sve moguće vremenske uvjete, a ne za određena mjesta poput njega.

Zatim je pokazao kupaonicu koja sadrži vrlo malu tuš-kabinu, a požalio se i na rasvjetu, našalivši se: "Svaka minuta ispod ovih svjetala mi oduzima jednu godinu života."

Nastavljajući obilazak svoje kabine, Mark je pokazao kauč pa se našalio: "Ovo je mali prostor za kauč, navodno se izvlači u kauč – bojim se to čak i vidjeti. Mislim da je ono što je stvarno sjajno u vezi s ovim tepihom je da, ako nisam dosad osjećao mučninu, sada hoću."

Čini se da je jedini "spas" pronašao u prozoru pored kreveta koji pruža pogled na okean, a pokazao je desetke ogledala duž zidova koji mu baš i ne pružaju osjećaj spokoja, piše Index.

Njegova objava privukla je pažnju pratilaca, a mnogi su u komentarima pisali da im je muka te da im prizor izaziva klaustrofobiju.

"Ovo je premalo za jednu osobu, zamislite dvije osobe koje borave u ovoj kabini devet mjeseci", napisao je jedan, a drugi se nadovezao: "8.500 dolara za niti tri sedmice je suludo."

"Ogledala služe kako bi prevarila vaš mozak da je soba veća", zaključila je treća, a četvrti je komentirao: "Tako sam se nasmijao tokom ove recenzije."

(Sead M.)

@marcsebastianf for 18 nights? fine. But for 9 months? No can do babe #ultimateworldcruise #marcreadsabook #worldcruise #serenadeoftheseas #royalcaribbean #cruisetok #cruise #9monthcruise ♬ original sound - Marc Sebastian
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.