12.11.2023. 19:03
0
Snima se biografski film o Elonu Musku
Biografski film o životu Elona Muska je u razvoju i bit će temeljen na biografskoj knjizi Elon Musk autora Waltera Isaacsona. Na njemu će raditi reditelj Darren Aronofsky (The Whale, Black Swan), pod budnim okom produkcijskog tima studija A24.

Isaacson je također napisao biografsku knjigu o Steveu Jobsu, prema kojoj je nastao dramski film o suosnivaču Applea objavljen 2015. godine, s Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi.

Fassbender je za svoju izvedbu osvojio nominaciju za Oscara u kategoriji najboljeg glumca, ali je pobjedu tada odnio Leonardo DiCaprio.

Nije poznato ko će glumiti Muska ni kada će film tačno izaći.

Budući da je štrajk glumaca završio, s nestrpljenjem se čekaju audicije koje će otkriti koji će glumac utjeloviti osnivača SpaceX-a i najbogatijeg čovjeka na svijetu.

(Ajdin B.)

Elon Musk
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.