11.11.2020. 20:19
0
Crna Gora: 711 novozaraženih i sedam preminulih
U Crnoj Gori je registrovano 711 novih slučajeva infekcije koronavirusom, a sedam osoba je preminulo od posljedica virusa.

Iz Instituta za javno zdravlje kazali su da je analizirano 2.174 uzoraka na koronavirus, od kojih je 711 rezultata bilo pozitivno.

"Insitutu je prijavljeno sedam smrnih slučajeva uzrokovanih koronavirusom, od čega su dva preminula pacijenta sa Cetinja a ostali su iz Bijelog Polja, Andrijevice, Podgorice, Kolašina i Žabljaka. Najstariji je imao 86 a najmlađi 46 godina. Ukupan broj preminulih povezanih sa infekcijom od početka juna iznosi 347 a od početka godine 356", naveli su iz Instituta.

Ukupan broj aktivnih slučajeva koronavirusa u Crnoj Gori trenutno iznosi 7.967.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.