26.4.2024. 11:11
0
Rus u Beogradu pretukao Veljka Ražnatovića, neki navijači mu zviždali
FOTO: Screenshot/Youtube
Srpski bokser Veljko Ražnatović izgubio je u okršaju sa Rusom Ataevom Šarabutdinom i tako je ostao bez finala turnira EUBC Elite M&W Championships koji se održava u Beogradu.

Borba, koja je održana sinoć, je bila u kategoriji do 86 kilograma, a Veljko je imao težak posao pošto je za rivala imao aktuelnog svjetskog šampiona. Iskusniji bokser je odnio pobjedu.

Zanimljivo, nakon meča su pojedini navijači počeli da zvižde Rusu, ali je onda Ražnatović poručio da to ne rade.

“Najviše mi je bilo bitno da ne obrukam svoju zemlju i naš Savez i da smo ovdje sa razlogom i mislim da sam to pokazao.

On je veliki šampion, ja nisam lak zalogaj ni za koga, to mi je i on sam rekao. Drago mi je da sam imao priliku da predstavljam Srbiju i da sam dijelio ring sa jednom takvom bokserskom veličinom.

Ovaj osjećaj je nestvaran, želim neku drugu medalju da donesem pored ove bronze, to mi je cilj. Ovo je istorijski uspjeh”, rekao je Veljko.



0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.