19.6.2021. 19:28
0
Vučić građanima Srbije - Moramo da vjerujemo u sebe, ja vjerujem u vas
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je danas svoju novu video poruku o napretku Srbije. U poruci je istakao da Srbija raste poslije mnogo godina. Srbija da može da bude najbolja u Evropi, te da on u nju vjeruje - prenose srbijanski mediji.

"Nevjerovatno kojom brzinom se promjene dešavaju. Neke zemlje su odskočile u Evropi, jedna je apsolutno dominantna, mnogi drugi padaju, Srbija raste", istakao je Vučić na svom instagram profilu, prenosi Pink.

Vučić je naveo da Srbija raste poslije mnogo godina, nakon mnogo decenija propadanja i istakao je da tu priliku Srbija ne smije propustiti. Naveo je i da moraju učiniti sve što mogu da Srbija nastavi napredak i da nastavi da raste - prenose srbijanski mediji.


(Amer Mujezinović)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.