8.10.2016. 14:35
0
Prvi put kada me je udario mislila sam da sam ja kriva: Ana Nikolić priznala da je bila zlostavljana
“Nijedan muškarac danas, a ni ubuduće, neće doći na ideju kako može da povisi ton na mene, a kamoli nešta više”, izjavila je srbijanska pjevačica Ana Nikolić prije nekoliko godina, nakon pretrpljenog fizičkog zlostavljanja

Tuča Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste koja se navodno dogodila u pjevačicinom stanu, jedna je od najaktuelnijih tema ovih dana, a ovo nije prvi put da je Ana pretrpjela zlostavljanje, budući da je i u bivšim vezama imala ovakvih problema., piše “Happy TV“…

Iako je od njihovog venčanja prošlo nešta više od dva mjeseca, Ana i Rasta se navodno ne slažu, a prethodna svađa kulminirala je tučom u pjevačicinom stanu, zbog koje je reagovala i beogradska policija.

Ana Nikolić je u intervjuu za “Story” prije nekoliko godina priznala da je i u ranim dvadesetim bila fizički zlostavljana i maltertirana.

“Istina je da sam imala ozbiljnih problema. Priježivela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu, za koju smatram da nije dio zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje”, rekla je Ana tada.

“Posmatrano kroz prizmu zaljubljene djevojke, sve sam pogrešno protumačila. Tako zaslepljena, njegove afekte i nalete bijesa tumačila sam kao nekontrolisanu ljubav, umišljajući da on te eksplozije ponašanja doživljava samo zato što me previše voli, pa ne može da se izbori sa samim sobom”, otkrila je pjevačica, koja je tražila opravdanje za ovakav postupak tadašnjeg dečka.

“Pravdala sam ga i u svemu vidjela svoju grešku jer sam ga, navodno, isprovocirala. Udarac je uvijek krivica slabića nasilnika, a vi ste svakako žrtva i nikada inicijator. Ne postoji ta riječ ili postupak koji drugom biću daje dozvolu da vam nanese fizičku ili psihičku bol.”

Takođe, istakla je Ana tada i kako, zahvaljujući njenom stavu i čvrstini karaktera, nijedan muškarac ubuduće neće doći na ideju kako može da povisi ton na nju, a kamoli nešta više.

Na pitanje da li je tada rekla porodici da je pretrpela fizičko nasilje, srbijanska pjevačica je iskreno rekla:

“Nekada riječi mogu više da zabole od bilo kakvog fizičkog nasrtaja i zato sam šutila.”

(Merima Druškić/Happy)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.