28.2.2024. 20:39
2
Koliko plaća TikTok? Žena šokirala sumom koju je zaradila od samo jednog videa mačke
FOTO: unsplash
Zapanjujuće je shvatiti značajan potencijal prihoda za kreatore sadržaja na društvenim mrežama. Chas, učesnica Beta programa TikTok Creativity, nedavno je podijelila impresivan financijski rezultat svog minutnog videa koji prikazuje izvanredan rast njene Maine Coon mačke tokom godinu dana.

Video je prikupio nevjerovatnih 150 miliona pregleda, a Chas je otkrila da je zaradila nevjerovatnih 12.892,92 dolara od ove jedne viralne objave. Ovo otkriće baca svjetlo na unosne mogućnosti dostupne onima koji proizvode zanimljiv i široko pregledan sadržaj na platformama kao što je TikTok.

Chasina transparentnost u otkrivanju iznosa koji je zaradila i njenih planova za sredstva, posebno u brizi za svoje ljubimce, pozitivno je odjeknula u njenoj publici. Mnogi gledaoci su izrazili divljenje zbog njene otvorenosti, a komentari su izražavali uvažavanje i ohrabrenje.

Influencerka na društvenim mrežama @Cora Brei, na primer, pohvalila je Chas, rekavši: "Vaša transparentnost je nevjerovatna!!!" Ovaj uvid u finansijske nagrade slave na društvenim mrežama služi kao motivacija za druge, naglašavajući potencijalne prednosti dijeljenja aspekata njihovog života na mreži.

Video pogledajte OVDJE.

(Aldin B.)

TikTok
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.