22.9.2024. 16:22
0
SDP: Interesi građana na prvom mjestu, tako je i u Srebrenici
FOTO: sdp
Socijaldemokratska partija BiH (SDP) još jednom je istakla podršku Hamdiji Fejziću, zajedničkom kandidatu probosanskih stranaka na predstojećim izborima za načelnika Općine Srebrenica.

Na skupu SDP-a u Srebrenici, između ostalih, prisustvovali su lider partije Nermin Nikšić, potpredsjednik Vojin Mijatović, federalni ministar Nerin Dizdar i potpredsjednik RS Ćamil Duraković.

- Kao i mnogo puta do sada, Socijaldemokratska partija BiH je dokazala da su joj interesi građana na prvom mjestu. Tako je i u Srebrenici. 

SDP BiH podržava zajedničkog kandidata za načelnika Općine Srebrenica, ali u isto vrijeme ne zanemaruje sjajnu listu mladih i novih ljudi, sa još boljim programom za rješenje lokalnih problema svih Srebreničana - poručeno je iz SDP-a.

SDP
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.