26.6.2020. 9:06
0
Nakon 30 sušnih godina: Jamie Carragher dočekao da otvori šampionski šampanjac
Liverpool je nakon trideset sušnih godina postao prvak Engleske, 19. put u klupskoj historiji.

“Redsi” ulaze u historiju kao tim kojem je trebalo najmanje utakmica da osvoji titulu, do koje je zbog pandemije stigao kalendarski najkasnije. 

Liverpool je ligu osvojio na utakmici na kojoj ekipa uopšte nije igrala, nakon što je Chelsea na svom terenu savladao drugoplasiranu ekipu Manchester Cityja rezultatom 2:1.

Nakon utakmice u Londonu slavlje je moglo početi. Nekadašnji igrač Liverpoola Jamie Carragher otvorio je šampanjac za vrijeme javljanja uživo u emisiji Sky Sportsa. U njegovom društvu bio je i sjajni kapiten Liverpoola i predvodnik Klopove šampionske generacije, Jordan Henderson.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.