20.3.2021. 18:44
0
"Ne pogađa korona samo članove SDA ili samo članove SDP-a. Evo, odmah se upisujem u SDA ako će to pomoći građanima!"
Kompletna priča oko nabavke vakcina, ali i sveopće borbe protiv koronavirusa i pandemije koja hara Bosnom i Hercegovinom i previše se politizira i izvlači na politički teren. Političari sakupljaju jeftine političke poene u jednoj od najtežih situacija u kojoj se BiH našla poslije rata.

Primjetio je to i dr. Dragan Stevanović koji je pozvao članove stranaka da se okrenu rješavanju problema.

„Ne pogađa virus samo članove SDA ili samo članove SDP ( da ne pominjem druge). Ako je "problem" što je ovaj doktor član SDP a dobro djeluje evo ja se odmah upisujem u SDA ako će to pomoći građanima. Prestanite misliti glavama stranačkih šefova,mislite svojom glavom“, napisao je Stevanović.

Podsjećamo, u Bosni i Hercegovini je u posljednja 24 sata potvrđeno 1.417 novozaraženih koronavirusom od 3.757 testiranih. Preminule su 44 osobe.

Usljed zaraze koronavirusom jučer su preminule 42 osobe.

Dakle 82 osobe u 48 sati izgubile su bitku s koronom.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.