8.10.2024. 10:17
0
Humani gest KK Bosne: Umjesto plaćanja ulaznica navijače pozvali da zovu broj “17039”
FOTO: facebook/kk bosna
Košarkaši sarajevske Bosne u srijedu igraju prvu domaću utakmicu u ABA 2 ligi, a protivnik je Sutjeska iz Nikšića.

Poslije dužeg niza godina Bosn se iz male dvorane KSC "Skenderija" seli u veliku dvoranu "Mirza Delibašić" i prilika je to da veći broj ljubitelja košarke pogleda ovaj regionalni dvoboj.

Studenti su se odlučili i na divan potez, te će umjesto ulaznica za utakmicu svi moći da pozovu humanitarni broj organizacije Pomozi.ba - 17039 za pomoć ugroženim u poplavama.

“Odigravanje utakmice događa se u izuzetno teškom trenutku za našu zemlju. Suosjećajući sa našim sugrađanima koji su stradali u vremenskim nepogodama, ulaz na utakmicu bit će besplatan, te vas molimo da barem onaj iznos koji biste eventualno izdvojili na ulaznice uplatite pozivom na broj telefona humanitarne organizacije Pomozi.ba – 17039. Utakmica se igra u dvorani ‘Mirza Delibašić’, stoga je ovo prilika da ispunimo dvoranu u velikom broju, te dostojanstveno odamo počast svim stradalima i unesrećenima u katastrofalnim poplavama koje su zadesile BiH, i podržimo svoj klub u premijernoj domaćoj utakmici regionalne lige”, naveli su iz redova Studenata.



Meč između Bosne i Sutjeske igra se u srijedu od 18 sati.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.