7.10.2024. 19:54
0
Unuk ratnog zločinca Fikreta Abdića objavio video nakon izbornog poraza: Sa zastavama RBIH i SDA prolazili ispred sjedišta stranke i uzvikivali tekbire
Unuk ratnog zločinca Fikreta Abdića i član Laburističke stranke, Arijan Jelenović koja je godinama vladala u Velikoj Kladuši nakon neočekivanog izbornog poraza objavio je video na Facebooku u kome prikazuje kako simpatizeri SDA slave ispred njegove kuće.

Boris Horvat, zajednički kandidat probosanske koalicije – Naše stranke, SDA, DF, SDP, NiP i DNZ-Krajiška stranka pobijedio je u utrci za načelnika Velike Kladuše. On je dobio nešto više od 7.300 glasova, a njegov protukandidat, Amir Đogić i Laburističke stranke Fikreta Abdića nešto više od 5.100 glasova.

Unuk Fikreta Abdića u stranci svog djeda očito je zadužen za pormociju na društvenim mrežama. Prije videa koji je objavio aktivno je promovisao politiku i lik i djelo svoga djeda snimajući klipove.

U videu koji je objavio na Facebooku prikazao je atmosferu iz Velike Kladuše nakon prebrojavanja glasova. Vozači automobila sa istaknutim zastavama RBIH i SDA prolazili su ispred sjedišta stranke i uzvikivali tekbire.



Video je od sinoć pregledalo 100.000 ljudi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.