8.10.2024. 14:46
0
"Rat" Gorice Dodik i Jelene Trivić: "Ako ti bude trebala pomoć kada se kandiduješ za predsjednika kućnog savjeta..."
Postoizborni "rat" političkih protivnih nastavlja se na društvenim mrežama. Jedan od najdinamičnijih je onaj između predsjednika SNSD-a i NP-a Milorada Dodika i Jelene Trivić.

U ovaj obračun sad se uključila i Dodikova kćerka Gorica. U svom komentaru Gorica Dodik je prokomentarisala i izjave Jelene Trivić od "stablu korupcije".

- Evo baš se razočarao, nema druge nego da se javiš ako ti bude trebala neka pomoć kada se kandiduješ za predsjednika kućnog savjeta, da dođe da svečano “zasadi” ono tvoje drvo. Nakon svih tvojih pobjeda, nema sumnje da ćeš i ovdje izaći kao pobjednica, objavila je Dodik na društvenoj mreži X.

Odgovor Trivić će sigurno stići. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.