8.10.2024. 15:01
0
Jala Brat objavio na Instagramu: Sopstvenim automobilom otišao do Jablanice i građanima lično dijelio pomoć
Popularni bosanskohercegovački reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat, objavio je story na svom Instagram profilu gdje se vidi kako iz svog vozila dijeli pomoć stanovništvu pogođenom od poplave u Jablanici.

Podsjetimo, prije nekoliko dana on je također posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći gdje se prikuplja pomoć za žrtve strahovitih poplava koje su se dogodile u dijelovima naše zemlje.



Tom prilikom je pozvao sve koji mogu da pomognu na bilo koji način.

- Vogošća, na adresi Remzije Veje broj 3 nalazi se punkt Crvenog križa gdje možete ostaviti pomoć za područja pogođena poplavom - objavio je on.

(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.