8.10.2024. 14:49
0
Dječak Kosta Kecmanović okrivio majku za masakr u školi "Vladislav Ribnikar": "Stalno je tražila od mene da budem najbolji"
Dječak Kosta Kecmanović (14), koji je ubio deset osoba, okrivio je majku Miljanu za počinjen masakr.

Podsjećamo on je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbjeđenja.

"Majka je stalno tražila da budem najbolji. Ljutila se i vikala kada nisam bio najbolji. Zbog toga što je stalno tražila više od mene, ljutio sam se i ja na nju. To njeno ponašanje je utjecalo da uradim to što sam uradio. Da nisam imao očeve pištolje, ovo ne bih učinio", ovo je, kako se nezvanično saznaje, a prenosi Blic, danas pred Specijalnim sudom u Beogradu, tokom svedočenja u sudskom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja Vladimira i Miljane K. izjavio je Kosta.

On se danas prvi put od kada je osumnjičen da je ubio nedužnu djecu i čuvara škole našao oči u oči sa porodicama svojih žrtava, ali i svojim roditeljima sa kojim mu je od podizanja optužnice bilo zabranjeno da komunicira.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.