8.10.2024. 12:33
0
Grad Konjic otvorio račune za pomoć stanovnicima suočenim s posljedicama katastrofalnih poplava
FOTO: n1
Grad Konjic i njegovi stanovnici posljednjih dana suočeni su sa katastrofalnim posljedicama obilnih kišnih padavina, poplavama i klizištima.

Uslijed izlijevanja rijeka iz korita i pomjeranja tla srušeni su brojni stambeni i infrastrukturni objekti. Nažalost u poplavama na području Mjesne zajednice Neretvica ima stradalih i nestalih za kojima se još traga.

Na snazi je stanje prirodne nesreće i Štab Civilne zaštite Grada Konjica provodi opsežne radnje u normalizaciji stanja na terenu. S obzirom na činjenicu da dobri ljudi iz svih krajeva svijeta, regije i Bosne i Hercegovine žele da pomognu stanovništvu Konjica ugroženom poplavama otvoreni su računi za pomoć.

Instrukcija za uplatu novčanih sredstava u svrhu pomoći za sanaciju šteta prouzrokovanih prirodnom nesrećom na području grada Konjica – Uplata u zemlji INSTRUKCIJA ZA UPLATU - Grad Konjic (BAM) na linku.

Instrukcija za uplatu novčanih sredstava u svrhu pomoći za sanaciju šteta prouzrokovanih prirodnom nesrećom na području grada Konjica – Uplata iz inostranstva INSTRUKCIJA ZA UPLATU - Grad Konjic (INO) na linku.

Dodatne informacije o uplati sredstava mogu se dobiti u Službi za ekonomsko-finansijske i pravne poslove na telefone 036/712-256, 036/712-239 ili putem e-mail adresa: adnan.spago@konjic.ba, aida.hakalovic@konjic.ba.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.