8.10.2024. 18:38
0
Izjava dječaka osumnjičenog za masakr u Ribnikaru: “Majka je uvijek htjela da sam najboli u svemu…”
FOTO: N1
K.K. iz OŠ "Vladislav Ribnikar" došao je na suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanović po optužbama da su mu učinili lako dostupnim oružje na suđenje je došao obučen u crnu taktičku košulju koju je ispasao i na glavi je nosio naočare.

Prema informacijama koje prenose mediji u Srbiji on je na saslušanju ukazao da je počinio masakr zbog njegove majke Miljane Kecmanović koja je insistirala da bude najbolji od svih.

On po ulasku u sudnicu nije pogledao svoje roditelje, a kada mu se obratila majka Andrije Čikića koja mu je postavljala pitanja njemu se naglo “slošilo”, pa je morao da sjedne.

Dečak koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” danas je, kako je potvrđeno za “Blic” okrivio majku Miljanu Kecmanović za počinjen masakr.

“Majka je stalno tražila da budem najbolji. Ljutila se i vikala kada nisam bio najbolji. Zbog toga što je stalno tražila više od mene, ljutio sam se i ja na nju. To njeno ponašanje je uticalo da uradim to što sam uradio. Da nisam imao očeve pištolje, ovo ne bih učinio”

Ovo je, kako se nezvanično saznaje, danas pred Specijalnim sudom u Beogradu, tokom svjedočenja u sudskom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović izjavio maljoletni ubica iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar.

K.K. se danas prvi put od kada je ubio nedužnu djecu i čuvara škole našao oči u oči sa porodicama svojih žrtava, ali i svojim roditeljima sa kojim mu je od podizanja optužnice bilo zabranjeno da komunicira.

KOSTA K.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.